Keväästä tietoakaan, lunta satanut, joka on kyllä aikas märkää ja plussaa taitaa mittari näyttää, eilen oli jo niiiin lupaava kevätilma.

Vatsakivut alkoivat illalla, epäilen suuresti illalla syömiäni herkkuja, mutta vatsa on vieläkin kipeä, mistä lie nyt sitten johtuukaan. Aamupäivä kulunut mukavasti kotihommia tehden ja taloja katsellen..Niin kyllä, minkä muuttolinnut luonteelleen mahtaa ;-) Lähinnä talon rakennuttaminen olisi seuraava siirto, ja se viimoinen, mutta tuttavapariskunnan projekti hintoineen hyydytti suunnitelmat, ainakin toistaiseksi. Reilulla kahdellasadalla tonnilla ei saa kun tontin kaukaa palveluista ja talon pikkasta päälle sata neliötä.. Eihän me mahduttais mitenkään sellaiseen, ei puhettakaan leffahuoneesta, tai pikkutyttöjen kotileikkihuoneesta, saati sitten valmiista pihasta tai kävelymatkasta keskustaan. Tämä talohan alkaa kyllä muistuttaa meidän kotia, ainoa mikä harmittaa on lasten koulumatka :-( Eka ja toka luokka vielä menee, kun matka on "vain" puoltoista kilometriä, mutta Eerika siirtyy kolmannelle melkein kolmen kilsan päähän :-(( Miten se tyttö sinne ikinä kerkiää, kun lyhytkin kävely matka saattaa viedä tunnin ;-)

1319788.jpg

Pesasin lattiat äkkiä, koska tässä talossa ei voi muuten aikuiset asua... (Tauon jälkeen katsoin Heinähattu ja Vilttitossun kahteen kertaan ;-) Palkinnoksi ahkeruudesta annoin itselleni luvan hiukan Tildailla.. Eli pääsiäiskoristeluun valmistui kuusi hanhea lisää, kaksi aikaisempaa kun menee viemisiksi ystävälle huomenna.

 Elsin kirppukävelyt jäi valitettavasti tällä kertaa väliin, koko viikonloppu oltu tien päällä ja tänään kun minä väänsin hanhia, Jani tapetoi meidän keittiön, melkein valmiiksi, tapetti otti ja loppui kesken kaiken ja ilman ennakkovaroituksia :-( Eikä siinä jos se olisi tuosta lähikaupasta ostettu vaan kun oli tilaustavaraa ja toimitus kestää pari viikkoa.. Voihan kökkö!

 Ens viikonloppuna onkin sitten keittiön ja ruokatilan kattojen vuoro, ne paneloidaan. Sitten olisi eteisen ja vessan lattian vuoro, vessaa vähän muutenkin ehostetaan. Että senkin puolesta talo myyntiin ja uutta projektia tilalle ;-D

Tässä hanhet..

1321549.jpg 

Seuraavaksi alan kursimaan kasaan hyvän yön enkeliä mieheni äidille synttärilahjaksi...