Kotiäidin arki on välillä perin ykstoikkosta, samaa rutiinia aamusta iltaan.. Ei ole palaveria, ei työmatkoja eikä edes työkavereita jos nyt ei lasketa kotona hoidettavia Jeminaa 1v9kk ja Milenaa kohta 2kk ;-)) Eerika -koululaisen  ja Vepu -eskarin roudaus koululle käy kyllä työstä myöskin, puhumattakaan viikonlopuista jolloin kaikki kuusi lastani ovat koolla. Joten tilaus blogille oli olemassa, tässä tulee kirjoitettua tekemisiään, jolloin voin itsekin myöhemmin seurata, olenko saanut tässä elämässä mitään aikaan.. Paitsi tietysti nämä ihanat lapsoset!!

Melkein kaksi kuukautta on tullut kanniskeltua vauvelia, röyhtäyteltyä ja taputeltua masuvaivoja, nyt tämä emo alkaa katsomaan maailmaa uusin silmin, toki vauva vieläkin kainalossa, mutta olen päättänyt ottaa aikaa myös itselle ja omille rakkaille harrastuksilleni!

Kodin sisustus ja tuunaus niistä ehdoton numero yksi!

Mutta kovana kakkosena on tullut Tildailu ja siihen liittyvät jutut ompeluineen ja askarteluineen, huomenna menossa jälleen Tilda paratiisiin nimeltä Sinooperi...

Koiran koulutus kovana kolmosena, olisi mitä ilmeisimmin ajankohtaista, jos Hugolta kysyy, hän kyllä kannattaa vapaan kasvatuksen aatteita ;-)