Ystävänpäivänä sain mieheltä mieleisen paketin:

1308286.jpg

Kiirettä kovasti pitänyt..lauantaina vihdoinkin nuorimmaisemme sai  kasteessa nimen ja Milenaksi häntä siis kutsutaan. kirppis projektia, kodin ja lasten hoitoa siinä ne päivät hurahtaa. Toki sivussa kerennyt hiukan äidin juttuja tehdä, kuten Jemina tuumaa.

 

Meillä on eri kiva postiljooni kun toi tänään uusia Tilda kirjoja, taidan ne pitää silläkin uhalla, että suomentavat Tildoja lisää, sillä voin hankkia kyllä sitten suomalaisetkin kirjat aikanaan. Nyt ei vaan malta odottaa ja pelkät kaavat ei riitä, niikun ei kirjaston laina aikakaan, minun on saatava selata Tildojani monta kertaa päivässä ;-) Kummasti paha mieli tai tylsyys poistuu kirjojen kuvia selaillessa, tekstistä en meinaan kyllä paljoakaan ymmärrä :-( Onneksi on tullut joskus ommeltua sen verran, että kuvista pystyy jotain arvailemaan..

1308288.jpg

Hiihtoloma se on mukava asia, kun aamuisin ei ole kiire mihinkään! Ompeluksiakin on tullut tehtyä, Sinooperista ostin koirapakkauksen, kun en malttanut odotella, että löydän tästä kaupungista sopivia kankaita ja lankoja ym. tilpehööriä ja koirat ovat valmistuneet siitäkin huolimatta, että on ollut monta rautaa tulessa jatkuvasti, nenät koirat saivat kuonolleen eilen ja sydämet rintaan tänään.

1308293.jpg

Kokeilinpa tehdä noita kassejakin, ei ihan auennut ohje, millä saisin kasseista tukevammat, ilmeisesti kaipaisi jotain tukikangasta sisuksiinsa.. Tein ensin ihan pienen kassin sen sai Jemina ja itselleni samanlaisen isompana, mittasuhteet muuntelin ihan päästä, lopputulokseen olin ihan tyytyväinen.

1308290.jpg

Seuraavaksi haluan tehdä pääsiäiskoristeita ainakin noidan, hanhen ja pupun, milloinkahan se pääsiäinen olikaan, että ehtii... No siivouksen, ruoanlaiton ja vauvan kanniskelun lomassa käy toivomani mukaan myös ompelukoneeni kuumana;-)

 Ja aika tyytyväinen saan senkin puolesta olla että yö oli TOSI rikkonainen, vauvan syöttö, Vepu herätti painajaiseen, Vepu näki toisen painajaisen, kolmelta yöllä kuului Jeminan ja Vepun iloisia ääniä olivat hereillä, koira vinkui pissalle, vauva herätti syömään ja herätys, aamu olikin jo ja lapset pirteinä heränneenä uuteen aamuun...